7 Comments

  1. Kardanas

    Neskubedamas, nepamirsk, kad sankryzoje ir apskritai gatveje esi ne vienas. Sviesoforo signalai dega santykinai trumpai ir, ilgai mastydamas savo galva, gali sutrugdyt kitiems pravaziuot sankryza, esant tam paciam zaliam sviesoforo signalui. Zmones nervuosis ir gali elgtis neadekvaciai, tuo paciu sukeldami avarines situacijas be reikalo. Vo kaip.

  2. Fainera to Kardanas

    Jeigu nervinsi žmogų baltam opeliuke ar kokiam kitam automobilyje, kuris galvoja savo galva, gali priversti jį padaryti neapgalvotą sprendimą ir jis sudarys avarinę situaciją, kuri gali užkišti visą sankryžą.

  3. Corrona

    Čia tai super- aš jau tavo frazę šitą pasakoju visiems kaip anekdotą „Gali būti tikras, kad nuo raginimo garso ir šviesos signalais jo manevro greitis nepasikeis” :D

  4. Kardanas Fainerai

    Aš neraginu kitus nervuot žmogaus baltam opeliuke, galvojančio savo galva. Aš raginu žmogų baltam opeliuke ar bet kokiam kitam automobilyje, atsidurusiame aprašytoje situacijoje, greičiau galvot ir be reikalo ne stabdyt eismo.

  5. Kardanas

    Jei pamatei juodą Suzuki GSF…

    …važiuojantį kaip debilas tarp mašinų, netrugdyk jam, nes tai nepatyręs motociklininkas ir jis gali lengvai užsimušt. Kaip F sakė, mums reikia programuotojų, o ne invalidų. Eeehehehehe….

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.